Cookie- og Privatlivspolitik


Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller anden enhed der indeholder en internetbrowser, for at denne enhed kan genkendes, næste gang websiden besøges.

Formål med cookies på www.brewerbox.dk

Cookies gør det muligt at gemme brugernes adfærd på nettet. Dvs. at websiden kan huske information om brugeren, så brugeren ikke behøver at begynde forfra hver gang. Derudover så bruges cookies også til trafikmåling på siden og muliggør, at der kan køres statistik på, hvordan siden benyttes, med henblik på at optimere brugeroplevelsen.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Forhåbentlig vil du tillade cookies fra www.brewerbox.dk, da de hjælper til at siden fungerer optimalt. Skulle du ønske at blokere for eller slette cookies, så kan du læse vejledninger fra de mest almindelige browsere via dette link.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Siden anvender cookies fra Google Tag Manager. Disse cookies anvendes ikke til registrering af personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil.

Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering i forbindelse med køb, reklamationer eller kontaktformular på www.brewerbox.dk.

Periode for opbevaring af personoplysninger

Personoplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Periode afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Tilbagekaldelse af samtykke/indsigt i registrerede data

Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke omkring opbevaring af oplysninger eller få indsigt i, hvilke oplysninger vi har om dig, så kan du kontakte A/S Bryggeriet Vestfyen på følgende mail:

info@bvmail.dk

Hvis der er registreret forkerte data om dig, eller du har andre indsigelser, kan du også rette henvendelse.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jvf. persondatalovens §58 stk 1.

Opdatering af cookie- og privatlivspolitik

Du er selv ansvarlig for at holde dig opdateret omkring vores cookie- og privatlivspolitik.

Tilmelding til BrewerBox' nyhedsmail

Ved tilmelding til BrewerBox' nyhedsmail registreres den e-mailadresse, som du selv afgiver. Vi benytter MailChimp som databehandler til at udsende nyhedsmails, hvilket betyder, at de får adgang til din mailadresse. MailChimp drives af Rocket Science Group og har datacenter i USA, men de har tilsluttet sig Privacy Shield aftalen, der sikrer lignende behandlingssikkerhed som i Europa herunder, at de ikke må videregive din mailadresse til tredjepart.

Du kan når som helst afmelde dig nyhedsmailen ved at klikke på linket, som er nederst i hver nyhedsmail.
Kun enkelte medarbejdere hos A/S Bryggeriet Vestfyen har adgang til en liste over abonnenter. Ved hjælp af disse oplysninger holder vi os løbende orienteret om omfanget og arten af abonnementer. De oplysninger bruger vi til at målrette indholdet af nyhederne.

Oplysningerne om de enkelte abonnementer videregives ikke, og oplysningerne slettes med det samme, hvis du opsiger dit abonnement.

Ved spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Bryggeriet Vestfyen

Fåborgvej 4    

5610 Assens

Tlf: 6471 1041

Mail: info@bvmail.dk

CVR: 37118311

 

Senest revideret: 30. november 2020